ProCEEL: EHealth vragenlijst managementsysteem

Al uw vragenlijsten op een efficiënte en patiëntvriendelijke wijze? Het ProCEEL systeem levert u gevalideerde overzichtelijke resultaten en exporteert deze naar uw patiëntendossier. Het systeem kan door uw cliënt thuis worden ingevuld, maar kan ook worden ingezet op uw polikliniek, kliniek of als tool voor uw wetenschappelijk onderzoek. Proceel geeft u snel informatie over klachtenpatronen en behandeleffecten en levert een bijdrage aan: het verkorten van uw toegangs- en doorlooptijd, vermindering van administratieve handelingen en paperless office policy.

Lees meer

Advies en begeleiding

Somnia Consultancy kan u adviseren en begeleiden bij het efficiënt innoveren en effectueren van uw praktijk, (poli)kliniek of zorg gerelateerd eigen bedrijf.

Wij bieden u procesmatige en inhoudelijke kennis vanuit ervaring binnen de zorgsector alsmede expertise op marketinggebied en slimme digitale tools.

Natuurlijk kan Somnia Consultancy u ook begeleiding en ondersteuning bieden bij het implementeren van ProCEEL.

Specifieke kennis hebben wij met name op het gebied van slaapstoornissen.

Lees meer

Slaaponderzoek

Somnia Consultancy heeft de beschikking over gekwalificeerde somnotechnologen en laboranten klinische neurofysiologie met gedegen ervaring op het gebied van onderzoek naar slaapstoornissen…

Wij verzorgen:

  • Scoren, analyseren en verslaglegging van PG, PSG, MSLT, MWT en actigrafie volgens AASM-eisen.
  • Scoring, analyse en verslaglegging van bovenstaande onderzoeken t.b.v. (wetenschappelijk) onderzoek.
  • Uitvoeren van actigrafieën t.b.v. circadiane ritmestoornissen.
  • Scoren, analyseren en verslaglegging van langdurige EEG-registraties in kader van epilepsie.
  • Trainingen van uw personeel op bovenstaand gebied.

Note: Voor het scoren van de diverse onderzoeken is een inlogmogelijkheid op uw systeem vereist.

Lees meer

Somnia Consultancy is een dynamisch enthousiast bedrijf waar directe contacten vanzelfsprekend zijn. Somnia Consultancy heeft expertise in de zorgsector, met als inhoudelijk speerpunt slaap en slaapstoornissen.

Vanuit de praktijk ontstonden de ideeën voor innovaties ten behoeve van de dagelijkse zorgpraktijk. Ideeën die ook uw werk als arts of hulpverlener kwalitatief beter en efficiënter kunnen maken. Binnen Somnia Consultancy hebben we inhoudelijke kennis gekoppeld aan ervaring en expertise op het gebied van digitale techniek en marketing.

Slaap waak dagboek