Somnia Consultancy present op International Sleep Medicine Course 2018

Van 12-15 juni 2018 presenteert Somnia Consultancy haar nieuwe ProCEEL systeem tijdens voornoemde cursus voor slaapspecialisten in Hotel Congrescentrum de Ruwenberg in St. Michielsgestel. Het ISMC is een unieke joint venture van de Sleep Sociëteiten van Nederland (NSWO en SVNL), de Belgische Vereniging voor Slaaponderzoek en Slaapgeneeskunde (BASS) en de British Sleep Society (BSS). ISMC is sinds 2008 uitgegroeid tot een gerenommeerde internationale postacademische cursus voor voor slaapspecialisten.
De faculteit van de ISMC bestaat ​​uit een internationale raad van deskundigen in de slaapgeneeskunde, die een optimaal educatief programma zal garanderen.

Het ProCEEL systeem is een privacy-veilig databanksysteem voor digitale vragenlijsten en slaap-waakdagboekjes. U als slaapprofessional kunt het systeem gebruiken als voorbereiding of ondersteuning van uw consult of eHealth contact. Somnia Consultancy heeft de beschikking over een groot aantal gevalideerde, aan slaap gerelateerde, questionnaires.
De resultaten zijn op ieder moment op eenvoudige wijze te exporteren naar uw elektronisch patiëntendossier.
U koopt een volledig ProCEEL systeem ten behoeve van een gebruikersgroep per specialisme. Wij hanteren geen tarieven per cliënt. Zie hier het promotiefilmpje van ProCEEL

Somnia Consultancy wenst het organiserend comité en de deelnemers een heel fijne cursus toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.